Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Dri-FIT One Breathe

Trainingstanktop voor dames (Plus Size)

€ 23,97
Kostte eerst€ 29,99
20% korting

Selecteer pasvorm
Kies een Style-Color
Zwart/Wit

De Nike One Breathe tanktop is gemaakt van zacht, ventilerend mesh materiaal voor verkoeling en comfort tijdens je work-outs. De top is licht en voert vocht af om je droog te houden, zodat je je kunt concentreren op het bereiken van je doelen. Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Wit
  • Stijl: DR1162-010

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat 1X en is 1,75 m lang
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Dri-FIT One Breathe.