Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Dri-FIT Indy Icon Clash

Sport-bh voor meisjes

€ 23,97
Kostte eerst€ 27,99

De Nike Indy sport-bh is jouw essential voor elke dag die is ontworpen voor hardlopen, spelen en alles daar tussenin. Het soepele materiaal voelt zo licht aan dat je amper doorhebt dat je het draagt. Daarnaast zorgen drie superzachte lagen aan de voorkant voor betrouwbare bedekking tijdens al je activiteiten. Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Pink Salt/Rush Orange/Rush Orange
  • Stijl: DO7123-603

Maat en pasvorm

  • Strakke, aansluitende pasvorm
  • Lichte ondersteuning

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Dri-FIT Indy Icon Clash.