Exclusief voor members

Nike Dri-FIT Icon Clash

Hardlooptop met lange mouwen voor dames

€ 32,97
Kostte eerst€ 54,99
40% korting

Kies een Style-Color
Zwart
Rose Whisper

Ga voor de winst in onze Icon Clash top. Hij is gemaakt van zacht, zweetafvoerend materiaal dat je koel houdt als het tempo wordt opgevoerd. We hebben een horlogevenster in de mouwen aangebracht zodat je je tijd kunt bijhouden zonder een stap te missen. Bloemengraphics op de schouders verwijzen naar een fijne plek waar je na een lange run kunt uitrusten en herstellen.

  • Weergegeven kleur: Zwart
  • Stijl: DM7475-010

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat S en is 1,71 m lang
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Dri-FIT Icon Clash.