Ga door naar hoofdcontent
Exclusief voor members

Nike Dri-FIT DNA+

Basketbalshorts voor heren (20 cm)

€ 49,99

Deze zijn voor iedereen die altijd en overal begint te spelen. Onze DNA+ shorts hebben een graphic van een melkkrat als eerbetoon aan basketballers die van niets een basketbalring weten te maken. Ze houden je comfortabel met een zacht, zweetafvoerend gevoel en vallen tot boven de knie, waardoor je voldoende ruimte hebt om je schot te schieten zonder dat iets je tegenhoudt.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Phantom
  • Stijl: DQ5719-010

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,91 m lang
  • Ruimvallende pasvorm voor een oversized gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Dri-FIT DNA+.