Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Dri-FIT 10K2

Hardloopshorts voor meisjes

€ 23,97
Kostte eerst€ 29,99
20% korting

Kies een Style-Color
Wit/Light Thistle/Malachite/Light Thistle
Zwart/Wit/Light Smoke Grey/Wit

Ga voor je volgende overwinning of ren achter je vrienden aan terwijl je tikkertje speelt in deze Nike 10K2 hardloopshorts. Dankzij materiaal dat je koel houdt en een verborgen zak aan de binnenkant zijn deze shorts zijn 100% goedgekeurd door kids.

  • Weergegeven kleur: Wit/Light Thistle/Malachite/Light Thistle
  • Stijl: DQ8908-100

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat M en is 1,55 m lang
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Dri-FIT 10K2.