Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Downshifter 12

Hardloopschoenen voor heren (extra breed, straat)

€ 69,99

Selecteer pasvorm
Kies een Style-Color
Bright Crimson/Light Orewood Brown/University Gold/Obsidian

Beginnen met hardlopen? De Nike Downshifter 12 helpt je op weg. De schoen is gemaakt van minstens 20% gerecycled materiaal op basis van gewicht en heeft een ondersteunende pasvorm voor een stabiele ervaring. Hij voelt licht aan en is geschikt voor tijdens het sporten en daarna. Jouw tocht begint hier. Schoenen aan en gaan.

  • Weergegeven kleur: Bright Crimson/Light Orewood Brown/University Gold/Obsidian
  • Stijl: DM0919-600

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

5 Sterren

  • Perfetta.

    Massimo886499638 - 14 apr. 2023

    Prese fondamentalmente per la pianta larga e per l'ammortizzazione, dato che soffro di tallonite ogni tanto. Non ancora provata per una lunga giornata, ma la prima impressione è ottima. Non capisco le varie recensioni che dicono di prendere una taglia in più. La versione "pianta larga" veste perfettamente, sia in larghezza che in lunghezza. Ed è davvero molto comoda. Inoltre il colore è molto bello.