Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Downshifter 12

Hardloopschoen voor dames (straat)

€ 48,97
Kostte eerst€ 69,99
30% korting

Kies een Style-Color
Zwart/Wit
Wit/Pure Platinum/Metallic Silver
Zwart/Smoke Grey/Pure Platinum/Wit
Zwart/Dark Smoke Grey/Iron Grey/Zwart
Barely Rose/Pink Oxford/Wit

Begin je hardloopavontuur met de Nike Downshifter 12. De schoen heeft een goede ondersteuning biedende pasvorm en voelt stabiel en toch licht, waardoor je hem ook heel goed na je work-out kunt dragen. In het kader van ons duurzaamheidstraject is hij zo ontworpen dat minstens 20% van het gewicht bestaat uit gerecyclede materialen. Jouw tocht begint hier. Schoenen aan en gaan.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Dark Smoke Grey/Iron Grey/Zwart
  • Stijl: DD9294-002

Maat en pasvorm

Heeft een aansluitende pasvorm. Als je liever een wat ruimvallende pasvorm hebt, bestel dan een halve maat groter

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Downshifter 12.