Damesschoen

Nike DBreak

99,99 €
Duurzame materialen
Wit/Wit/Zwart/Obsidian
Wit/Sail/Light Sienna

De Nike DBreak stapt in de voetstappen van het originele design uit 1979. De schoen is gemaakt van minstens 20% gerecyclede materialen en heeft een bovenwerk met gerecycled canvas voor een oldskool look. De populaire atletieklook is behouden gebleven in de rubberen buitenzool met wafelpatroon met kurk. De geborduurde graphic verwijst naar de op planten gebaseerde kleurstof die wordt gebruikt in het design.

  • Weergegeven kleur: Wit/Sail/Light Sienna
  • Stijl: DJ1299-100

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike DBreak.