Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Dallas Mavericks City Edition

Swingman Nike NBA-jersey met Dri-FIT

€ 87,97
Kostte eerst€ 109,99
20% korting

Iedere NBA-franchise heeft een playlist van zijn grootste hits: een verzameling van iconische momenten uit het verleden die het verhaal van het team vertellen. De 2021-22 Dallas Mavericks City Edition Swingman jersey combineert details van verschillende tenues die voor altijd met het team zijn verbonden. De Mavericks-versie begint met een knipoog naar een universiteit uit 1984 en springt vervolgens naar 2011, het jaar waarin ze hun eerste kampioenschap wonnen, en daarna naar 2019 toen een legende het team symbolisch overdroeg aan Luka. Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Wit/Clover
  • Stijl: DB4023-100

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel
  • Kies je gebruikelijke maat als je meestal herenkleding draagt. Kies een maat kleiner als je meestal dameskleding draagt.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Dallas Mavericks City Edition.