Herenschoen

Nike Crater Impact

109,99 €

 Exclusief voor members

Duurzame materialen
Light Bone/Stone/Bright Crimson/Zwart
Summit White/Platinum Tint/Photon Dust/Grey Fog

Nike Crater Impact is onderdeel van ons duurzaamheidstraject, waarbij we schoenen maken van afval. Zo zetten we weer een stap naar een duurzamere toekomst.De schoen is gemaakt van minstens 25% gerecycled materiaal op basis van gewicht en heeft een uniek design dat minder afval oplevert dan traditionele designs, met bijvoorbeeld een geborduurde Swoosh, efficiënte overlays en uiteraard de middenzool van Crater foam.

  • Weergegeven kleur: Summit White/Platinum Tint/Photon Dust/Grey Fog
  • Stijl: DB2477-100

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees meer over project Move to Zero. We richten ons bijvoorbeeld op verantwoorde productie en beschermen de omgeving waarin we leven en sporten.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Crater Impact.