Duurzame materialen

Nike City Rep TR

Trainingsschoen voor dames

64,99 €
Wit/Light Soft Pink/Pink Glaze/Clear Emerald
Zwart/Dark Smoke Grey/Wit
Barely Rose/Pale Coral/Grey Fog/Hydrogen Blue

De Nike City Rep TR is een veelzijdige schoen die je actieve lifestyle verrijkt met stevigheid en flexibiliteit. Rubberen zool zorgt voor grip op verschillende ondergronden en de demping van foam houdt je voet comfortabel — tijdens work-outs in de buitenlucht, maar ook gedurende de rest van je dag.

  • Weergegeven kleur: Wit/Light Soft Pink/Pink Glaze/Clear Emerald
  • Stijl: DA1351-100

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike City Rep TR.