Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Brazilië 2023 Stadium Thuis

Nike Dri-FIT voetbalshirt voor dames

€ 47,47
Kostte eerst€ 94,99
50% korting

Duurzame materialen

Brazilië 2023 Stadium Thuis

Nike Dri-FIT voetbalshirt voor dames

€ 47,47
Kostte eerst€ 94,99
50% korting

Het eigenzinnig Brazilië 2023 thuisshirt is geworteld in traditie (met de oer-Braziliaanse kleuren geel en groen) en is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van het land. Een speciaal ontworpen varenpatroon vertegenwoordigt de unieke aard van het team en de spelers. Een verborgen graphic aan de binnenkant verwijst naar de inspiratie van onze ontwerpers: Moeder Natuur. Net als andere shirts uit de Stadium collectie is dit shirt gemaakt met zweetafvoerend materiaal en replicadesigndetails voor een wedstrijdlook die is geïnspireerd op 'As Canarinhas' (de vrouwelijke kanaries).

  • Weergegeven kleur: Dynamic Yellow/Green Spark/Green Spark
  • Stijl: DR3989-740

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.