Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Brazilië 2022/23 Match Uit

Nike Dri-FIT ADV voetbalshirt voor heren

€ 139,99

Duurzame materialen

Brazilië 2022/23 Match Uit

Nike Dri-FIT ADV voetbalshirt voor heren

€ 139,99

We blijven doorgaan. Net als andere shirts uit onze Match collectie combineert het shirt authentieke designdetails met licht, sneldrogend materiaal om de grootste voetbalsterren ter wereld fris en comfortabel te houden op het veld.

  • Weergegeven kleur: Paramount Blue/Green Spark/Dynamic Yellow/Green Spark
  • Stijl: DN0617-433

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.