Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Boston Celtics City Edition

Swingman Nike NBA-jersey met Dri-FIT

€ 109,99

Iedere NBA-franchise heeft een playlist van zijn grootste hits: een verzameling van iconische momenten uit het verleden die het verhaal van het team vertellen. De 2021-22 Boston Celtics City Edition Swingman jersey combineert details van meerdere tenues die voor altijd met het team zijn verbonden. Van het eerste seizoen in 1946 aan de universiteit, tot de epische titel in 1969 en het kampioenschap in 2008, er is geen gebrek aan inspiratie voor een team met zo'n rijke geschiedenis als de Celtics. Het citaat van een legendarische Celtics coach staat boven het label gedrukt: 'The Boston Celtics are not a basketball team, they are a way of life'. Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Clover
  • Stijl: DB4019-321

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Boston Celtics City Edition.