Damesschoen

Nike Blazer Low SE

20% korting
71,97 €
89,99 €
Duurzame materialen
Light Armory Blue/Zwart/Light Bone/Light Armory Blue
Ontwerp je eigen Nike By You product

De Nike Blazer Low SE combineert retro basketbal-DNA met gerecyclede materialen en is geliefd op straat vanwege zijn klassieke eenvoud en comfort. De Nike Grind buitenzool, het Swoosh logo van gerecycled vilt en de superzachte tong maken dit tot een must-have voor elke dag. Dit product is gemaakt met minstens 20% gerecyclede materialen op basis van gewicht.

  • Weergegeven kleur: Light Armory Blue/Zwart/Light Bone/Light Armory Blue
  • Stijl: DA4934-400

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

  • Levering kan langer duren dan normaal. De geschatte leveringsdatum zie je bij het afrekenen.
  • Je kunt je bestelling gratis binnen 60 dagen retourneren, om welke reden dan ook.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees meer over project Move to Zero. We richten ons bijvoorbeeld op verantwoorde productie en beschermen de omgeving waarin we leven en sporten.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Blazer Low SE.