Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Kevin Durant Brooklyn Nets City Edition

Swingman NBA-jersey met Nike Dri-FIT

€ 99,99

Kies een Style-Color
Wit
Wit

De Brooklyn Nets City Edition jersey brengt een eerbetoon aan de sterke band van je team met hun stad. Dit replicadesign benadrukt de lokale cultuur en community van je team met details van eerdere tenues die de identiteit van Brooklyn symboliseren. Bovendien houdt het ventilerende, zweetafvoerende materiaal je koel terwijl je laat zien wie je favoriete team en stad zijn.

  • Weergegeven kleur: Wit
  • Stijl: DO9585-102

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Kevin Durant Brooklyn Nets City Edition.