Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Air Zoom Pegasus 39

Hardloopschoenen voor kleuters/kids (straat)

€ 84,99

Kies een Style-Color
Wit/Bright Crimson/Zwart/Total Orange
Wit/Volt/Racer Blue/Zwart
Zwart/Barely Volt/Total Orange/Volt
Zwart/Wit/Wit
Violet Frost/Barely Grape/Midnight Navy/Metallic Silver

De Nike Air Zoom Pegasus 39 is gemaakt voor hardlopers van ALLE niveaus, van snelheidsduivels op de track tot kampioenen in tikkertje spelen. Jaag je doelen na met extra veerkracht bij elke stap dankzij onze innovatieve Zoom Air. Hij is ook ventilerend aan de bovenkant en aansluitend rond de veters zodat je fris, comfortabel en zelfverzekerd blijft, kilometer na kilometer.

  • Weergegeven kleur: Wit/Bright Crimson/Zwart/Total Orange
  • Stijl: DM4015-102

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Air Zoom Pegasus 39.