Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Air Max Motif

Schoenen voor baby's/peuters

€ 41,97
Kostte eerst€ 69,99
40% korting

Kies een Style-Color
Light Bone/Midnight Navy/Summit White/Bright Crimson
Hyper Royal/Photon Dust/Grey Fog/Zwart
Wit/Summit White/Flat Pewter/Aura
Zwart/Anthracite/Zwart
Photon Dust/Grey Fog/Light Smoke Grey/Zwart

Een nieuw Air Max tijdperk. De Nike Air Max Motif is een futuristische versie voor de generatie van je kiddo als eerbetoon aan de iconische AM1, een streetwearlegende uit 1987. De designlijnen zorgen voor een vintage vibe en een vernieuwde Air unit biedt superzachte demping, zodat kleine voetjes de hele dag heerlijk kunnen spelen.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Anthracite/Zwart
  • Stijl: DH9390-003

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel opnieuw te gebruiken, kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, zonder in te leveren op performance, robuustheid en stijl.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

5 Sterren

  • Great wide baby shoes.

    Karamz1996 - 14 okt. 2022

    Perfect for a child with wide feet like my haya my dear niece.