Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Air Max 2021

Schoenen voor baby's/peuters

€ 59,97
Kostte eerst€ 74,99
20% korting

Kies een Style-Color
Summit White/Photon Dust/Zwart/Volt
Zwart/Iron Grey/Wit

We zijn in het lab gedoken om alles in de Nike Air Max 2021 opnieuw te bekijken. Onze beste mensen hebben de nieuwe Air unit getest met een opvouwbare kooi zodat kleine voetjes kunnen stuiteren als nooit tevoren. Deze lichte, stevige en revolutionaire schoenen zijn bovendien ontworpen met de aarde in gedachten en bevatten een combinatie van het beste wat we te bieden hebben. Ze zijn de definitie van innovatie voor de volgende generatie Air Max.

  • Weergegeven kleur: Summit White/Photon Dust/Zwart/Volt
  • Stijl: DB1110-102

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Air Max 2021.