Duurzame materialen

Nike Air

Hardloopjack voor dames

€ 89,99
Pink Oxford/Pink Oxford
Zwart/Zwart

De volledige folieprint geeft glans aan deze favoriet voor nat weer.Het Nike Air jack is ontworpen voor atleten die actief zijn op social media en is gemaakt voor de feestelijke selfies als je kilometers erop zitten.Het heeft een gemakkelijk toegankelijke zak en een design met halflange rits zodat je de luchtcirculatie kunt bepalen.Rits 'm dicht en ga de weg op.Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Pink Oxford/Pink Oxford
  • Stijl: DJ8642-601

Maat en pasvorm

  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (2)

4.5 Sterren

Surprenant

MarjorieL33262873 - 06 jan. 2022

Superbe et pas que … Agréable à la course car extrêmement légère Avec un tee shirt manche longue épais de course très très chaud voir trop. V réajuster le dessous. Pas une goutte d’eau dedans après 1h10 de course à 3°C. A découvrir Fun en plus et plus belle en vrai que sur les photos

very stylish

M J. - 02 jan. 2022

very stylish ~!