Duurzame materialen

Nike Air Force 1 LV8 Next Nature

Kinderschoen

€ 99,99

Deze AF1 geeft een strandgevoel aan een basketbalicoon. Deze zomerse, nieuwe uitvoering valt op met zonnige kleuren en speelse, tropische graphics om je voor te bereiden op warm weer. Een bovenwerk van echt en synthetisch leer en een verborgen Air unit onder de voet zorgen voor vijfsterrencomfort en -stijl.

  • Weergegeven kleur: Sanded Gold/Wheat Grass/Light Madder Root/Hot Curry
  • Stijl: DM0984-700

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

5 Sterren

  • Perfect 👍🏻

    918eaf3b-eeb8-4617-973b-57c17c622601 - 27 mei 2022

    The colors are like the picture!!!!! Perfect for my toddler and myself ❤️