Duurzame materialen

Nike Air Force 1 Crater Next Nature

Kinderschoenen

€ 99,99

Kies een Style-Color
Zwart/Volt/Off Noir
Wit/Volt/Zwart/Light Bone
Wit/Volt/Pure Platinum/Sangria

Legende. Icoon. Wat nog meer? Er zijn te veel woorden die de Nike Air Force 1 kunnen omschrijven. De AF1 was oorspronkelijk een ster op het basketbalveld en is vandaag de dag een streetwearfavoriet. Deze versie is gemaakt met minstens 20% gerecyclede materialen (qua gewicht). Bovendien is de rubberen zool gemaakt met Nike Grind. Dat is gerecycled afval (de restjes) van het productieproces voor schoenen.

  • Weergegeven kleur: Wit/Volt/Pure Platinum/Sangria
  • Stijl: DH8695-100

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

2 Sterren

  • Te klein, wel mooie schoenen

    99feb20d-04f7-4379-9381-900242a10b07 - 21 mei 2022

    Valt kleiner uit dan andere maat 39 schoenen van nike air force. Zelfs maat 40 was te klein.