Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Air Force 1 Crater Flyknit

Kinderschoen

€ 99,99

Kies een Style-Color
Wit/Dark Marina Blue/Football Grey/Photo Blue
Zwart/Wit/Pure Platinum/Zwart

Kies voor een opvallend nieuw design dat de Force naar je voeten brengt. Het bovenwerk heeft een elastisch, ventilerend, op de natuur geïnspireerd patroon dat je voeten fris houdt. De middenzool van superzacht foam dempt elke stap en sprong.

  • Weergegeven kleur: Wit/Dark Marina Blue/Football Grey/Photo Blue
  • Stijl: DM1060-100

Maat en pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

Dit product is verantwoord ontworpen met gebruik van gerecyclede materialen van weggegooide consumentenproducten en/of overgebleven productiematerialen. Een van onze grootste stappen op onze weg naar een CO2-neutraal en afvalvrij proces is de keuze van onze materialen, omdat de voetafdruk van elk product hier voor meer dan 70% uit bestaat. Door bestaand plastic, garen en textiel te hergebruiken kunnen we onze uitstoot aanzienlijk verminderen. Het is ons doel om zo veel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken zonder in te leveren wat betreft performance, robuustheid en stijl.

  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (1)

5 Sterren

  • MohammadC526012866 - 28 jun. 2022

    best shoes in the world