Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike Air

7/8-hardlooplegging met halfhoge taille en print voor dames

€ 32,97
Kostte eerst€ 59,99
45% korting

Kies een Style-Color
Atomic Green
Smoke Grey

Laat zien wie je bent met een look die is geïnspireerd op hardlopen in de buitenlucht. De Nike Air Dri-FIT legging voelt van begin tot eind soepel en ventilerend aan. Wil je een pasje of sleutel meenemen? Er is meer dan genoeg (en veiligere) opbergruimte voor deze essentials. Dit product is gemaakt met vezels van minstens 75% gerecycled polyester.

  • Weergegeven kleur: Atomic Green
  • Stijl: DM7785-321

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat S en is 1,68 m lang
  • Strakke, aansluitende pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Air.