Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike ACG 'Oregon Series' Reissue

Micro Shelljack voor heren

€ 108,49
Kostte eerst€ 154,99
30% korting

Deze nieuwe versie van het shelljack uit de 'Oregon Series' is ongelooflijk veelzijdig en licht en verwijst naar het iconische design van vroeger. Het is gemaakt van sterke, geweven tafzijde en is ontworpen om wind en regen buiten te houden zodat je droog en comfortabel blijft, waar je ook naartoe gaat. Bepaal zelf je bedekking met een afneembare capuchon en mouwen of berg het hele jack op in de achterzak.

  • Weergegeven kleur: Green Abyss/Zwart/Wolf Grey/Wolf Grey
  • Stijl: DV9217-301

Maat en pasvorm

  • Ruimvallende pasvorm: met een fijne, ruimvallende pasvorm

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike Membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike ACG 'Oregon Series' Reissue.