Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike ACG Icon Fleece Polartec® 'Wolf Tree'

Oversized hoodie voor kids

€ 89,99

Kies een Style-Color
Canyon Purple/Valerian Blue/Valerian Blue/Total Orange
Zwart/Zwart/Zwart/Photon Dust

Een dagwandeling, kampeertocht of gewoon een frisse ochtendwandeling naar school? De Nike ACG Icon fleecehoodie is de ideale laag voor avonturen in de buitenlucht. Hij is gemaakt van Polartec® fleece en voelt warm en superzacht aan voor extra comfort. Daarnaast heeft hij genoeg zakken voor je spullen. Een ruimvallende pasvorm biedt ruimte om hem als laagje te dragen, zodat je klaar bent voor alle avonturen die je gepland hebt.

  • Weergegeven kleur: Zwart/Zwart/Zwart/Photon Dust
  • Stijl: DQ8730-010

Maat en pasvorm

  • Oversized pasvorm voor een ruimvallend gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike ACG Icon Fleece Polartec® 'Wolf Tree'.