Ga door naar hoofdcontent
Duurzame materialen

Nike ACG Storm-FIT ADV GORE-TEX 'Misery Ridge'

Damesjack

€ 499,99

Kies een Style-Color
Light Menta/Light Menta/Light Menta/Summit White
Ironstone/Olive Grey/Zwart/Summit White

Als de naam 'Misery Ridge' je nog niet inspireert, brengt dit jack dat overal bij past je misschien op andere gedachten. Het jack is licht, waterdicht en heeft precies genoeg zakken voor je volgende avontuur. Kortom, alles wat je nodig hebt om je op je best te voelen in de zwaarste omstandigheden.

  • Weergegeven kleur: Ironstone/Olive Grey/Zwart/Summit White
  • Stijl: DQ6885-004

Maat en pasvorm

  • Het model draagt maat S en is 1,68 m lang
  • Ruimvallende pasvorm voor een oversized gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat we in onze producten gebruiken voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu.
  • Het recyclen van polyester leidt niet alleen tot minder restafval, maar er wordt bij dit proces ook tot 30% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike haalt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces. We willen producten ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd om zo de toekomst te beschermen van de wereld waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike ACG Storm-FIT ADV GORE-TEX 'Misery Ridge'.