Duurzame materialen

Nike Therma-FIT Academy Winter Warrior

Drill Voetbaltop voor dames

€ 54,99
Bronze Eclipse/Bronze Eclipse/Total Orange
Blue Void/Blue Void/Volt

Dat het seizoen ten einde komt, betekent niet dat je ook moet stoppen met trainen.Kampioenen ontstaan juist buiten het seizoen. Daarom is de Nike Therma-FIT Academy Winter Warrior top ontworpen om je warm te houden terwijl je je skills bijspijkert.Dit product is gemaakt met minstens 75% gerecyclede polyestervezels.

  • Weergegeven kleur: Bronze Eclipse/Bronze Eclipse/Total Orange
  • Stijl: DC9166-273

Maat en pasvorm

  • Ruimvallende pasvorm voor een oversized gevoel

Gratis verzending en retourneren

Gratis standaardverzending met je Nike membership.

Zo wordt het gemaakt

  • Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten begint als gerecyclede plastic flessen, die worden schoongemaakt, tot vlokken worden versnipperd en in pellets worden omgezet. Van die pellets wordt een nieuw garen van goede kwaliteit gesponnen dat in onze producten wordt gebruikt voor een optimale performance en minimale belasting van het milieu.
  • Door polyester te recyclen ontstaat er minder afval en wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten dan bij de productie van nieuw polyester. Nike redt jaarlijks gemiddeld 1 miljard plastic flessen van stortplaatsen en waterwegen.
  • Lees hier meer over ons project Move to Zero, waarbij we werken aan een CO2-neutraal en afvalvrij productieproces om producten te ontwerpen met duurzaamheid in ons achterhoofd en zo de toekomst te beschermen van de plaats waar we wonen en spelen.

Beoordelingen (0)

0 Sterren

Geef je mening. Schrijf als eerste een review voor de Nike Therma-FIT Academy Winter Warrior.