Ga door naar hoofdcontent
  • Help

MONTH OF AIR

AFTELLEN TOT 26-03
In 1979 werd Air geïntroduceerd in de Air Tailwind. Sindsdien is deze innovatie onlosmakelijk verbonden geweest met Nike. Tijdens de eerste acht jaar werd Air alleen gevoeld, niet gezien. Maar in 1987 werd Air zichtbaar dankzij Air Max technologie — een revolutie was geboren. Air Max verspreidde zich al snel van hardlopen naar basketbal, training en tennis, en begon tegelijkertijd een rol te spelen in populaire lifestyleproducten overal ter wereld. Zelfs na 30 jaar blijft Air Max zich ontwikkelen. Op 26 maart 2017 vieren we Air Max Day en de 30e verjaardag van de Air Max 1, de schoen die Air innovatie naar nieuwe hoogtes bracht. Om het te vieren, worden er in maart verschillende retromodellen, remixes en innovaties uitgebracht. Deze nieuwe collectie Air, die ook de langverwachte Nike Air VaporMax bevat, bewijst dat de mogelijkheden met Air echt eindeloos zijn.

AIR MAX 1

JUBILEUM
De Air Max waar het allemaal mee begon. De Air Max 1, oorspronkelijk uitgebracht in 1987, liet de wereld kennismaken met de zichtbare Nike Air demping. Het design van Tinker Hatfield werd oorspronkelijk uitgebracht in drie legendarische kleurencombinaties, waaronder de klassieke combinaties wit, rood en grijs, en wit, blauw en grijs.

AIR MAX 1

ATMOS
De Air Max 1 atmos was de onbetwiste winnaar van de Air Max Day 2016 Vote Back campagne. Een kenmerkend Nike patroon is gecombineerd met strakke kleurblokken om de subtiele jadekleurige Swoosh prachtig te accentueren. Deze sneaker is samen ontworpen met de bekende Japanse retailer Atmos en maakte oorspronkelijk deel uit van het 'Zoo Pack' uit 2006.

AIR MAX 1

MASTER
Deze jubileumeditie van de Air Max 1 is meerdere klassiekers in één: de schoen combineert details van de meest populaire stijlen in de geschiedenis van Air Max. Deze details zijn bijvoorbeeld de originele rode neus van de AM1, de geliefde 'Safari' print en diverse knipogen naar andere klassiekers op het bovenwerk.

AIR MAX LD-ZERO

WOLF GREY
De LD-Zero is voor Air Max Day 2016 ontworpen door de legendarische ontwerper Hiroshi Fujiwara. De schoen combineert een strak bovenwerk dat is geïnspireerd op de Nike LD1000 uit de jaren 70 met de 360 Air Max unit die voor het eerst verscheen in 2006. Het resultaat is een origineel design dat een klassieke stijl combineert met modern comfort.

AIR MAX 1 ULTRA 2.0

3.26
De Air Max 1 Ultra 2.0 wordt uitgebracht om 30 jaar Air Max 1 te vieren. De schoen is de meest innovatieve Air Max 1 tot nu toe, en dankzij een holle Nike Ultra middenzool ook een van de lichtste Air Max modellen ooit. Het '3.26' op de tong staat voor het jubileum van het origineel.
Disabled flag: SNKRS_flagging_enabled_example