Ga door naar content (druk op enter).

Nike Joyride

Waarom pareltjes?

Ze zijn zacht, verend en vormen de kern van een nieuw innovatief dempingssysteem, ontworpen om al je bewegingen soepel te laten gaan. Zelfs hardlopen.

Nike Joyride Run Flyknit

Shop

Zachtere demping

We zijn al jaren op zoek naar de ideale grootte en vorm, en het meest geschikte materiaal voor zachte en comfortabele pareltjes. Het werkt als volgt: zet een stap en ruim 10.000 pareltjes vormen zich rond je voet voor gepersonaliseerde demping en ondersteuning. Daarna geven ze je diezelfde energie weer terug om je vooruit te helpen.

Schokdemping

Dat zachte gevoel is fijn voor je voeten — en voor de rest van je lichaam. De Nike Joyride heeft demping die 14% meer schokken absorbeert dan sommige van onze hoog aangeschreven hardloopschoenen (getest met de Nike Air Zoom Pegasus 36 en de Nike Epic React FK2).

"

"Oh, er zit zoveel demping in... het voelt alsof je op een wolk staat. Supercomfortabel! En de pasvorm is perfect. Ik ga hier absoluut mijn herstelruns in lopen: ze zijn fijn voor mijn benen en voelen goed aan mijn voeten."

Craig Engels
Professioneel duurloper, Nike Oregon Project

Fijn voor elke run

Nike Joyride is er voor elke hardloper, hoe (on)ervaren ook. Je zorgt er goed mee voor je benen en voeten, en het motiveert je om meer hard te lopen — of je nu een dag eerder de langste afstand ooit aflegde, of voor het eerst ging hardlopen.

Nike Joyride Run Flyknit

Shop

Zo ontstond Nike Joyride

Will Moroski, Senior Product Line Manager bij Nike Running, vertelt het complete verhaal achter het design van de Nike Joyride.

Het begon met een verzoek van hardlopers: hoe kun je nog makkelijker hardlopen? Een flinke uitdaging, één die vroeg om een heel creatieve, goed doordachte innovatie. Het duurde jaren, maar Will Moroski en zijn team zochten met plezier naar de oplossing.

"

Elke hardloper heeft hetzelfde probleem: de impact van het neerkomen. We moesten dus met een compleet nieuwe demping komen.

Will Moroski
Senior Product Line Manager bij Nike Running

Kies jouw Joyride

Hardlopen

Hardlopen

Sportswear

Sportswear