....
Victory Pack Crystal Dunn Player Profile

NU IS HAAR MOMENT

Crystal Dunn heeft deze zomer dé kans om zichzelf te bewijzen op het hoogste voetbalniveau. In 2015 was de vleugelspeler de laatste speler die afviel voor Team USA voordat ze de wereldtitel op hun naam zetten.

Maar ze heeft het nooit opgegeven. De laatste vier jaar bereidde ze zich voor op haar volgende kans. Ze gaat deze zomer in Frankrijk de 'Goddess of Victory' Phantom Vision dragen.

Dit is haar moment.

Victory Pack Crystal Dunn Player Profile

VAN CLUB NAAR LAND

Nu Dunn zich dubbel inzet voor zowel haar club als haar land, is de Phantom Vision "een perfecte schoen om alles mee te doen", zegt ze. "Bij [North Carolina] Courage speelde ik op 10 en moest ik creatief en listig zijn", vertelt ze. "Maar bij het nationale team sta ik in de achterhoede, dus ik moet vastberaden zijn en klaar zijn om te tackelen."

Victory Pack Crystal Dunn Player Profile

HOOFD BIJ DE WEDSTRIJD

Tijdens een wedstrijd helpt de goede grip van de Phantom Vision Dunn om de bal aan haar voeten te houden. Ze vervolgt: "anders ben je tijdens de wedstrijd geconcentreerd op je balcontrole, terwijl je je vrij moet voelen en creatief moet zijn op het veld". Let maar eens op die creativiteit deze zomer als Dunn haar kans krijgt om uit te blinken.

Victory Pack Crystal Dunn Player Profile

PHANTOMVSN

Voetbalschoen (stevige ondergrond)