....

KIES JE SCHOEN

Dit seizoen steekt de 'Goddess of Victory' collectie de Nike voetbalschoenen in een speciaal jasje. De Mercurial Superfly, Mercurial Vapor, Phantom Venom, Phantom Vision en Tiempo Legend hebben allemaal een verenpatroon dat is geïnspireerd op het standbeeld van de 'Gevleugelde Victorie' — het symbool van overwinning voor atleten die deze zomer 's werelds grootste podium betreden.

Er is een stijl voor ieder speelniveau. Welke kies jij?

Victory Pack Choose Your Nike Football Boot

MERCURIAL SERIE

De Mercurial is onmisbaar voor snelle spelers zoals Sam Kerr en Wang Shuang. Of je nu de voorkeur geeft aan de Superfly met hoge schacht of de lagere Vapor, de Merc is zo licht en snel mogelijk gemaakt. Het gerichte plaatsysteem is vrij van overtollig materiaal en biedt alleen grip op de juiste plekken — voor accelereren in de voorvoet en afremmen in de hak — terwijl Flyknit onder je voet doorloopt voor een responsieve pasvorm die aanvoelt als een tweede huid.

Victory Pack Choose Your Nike Football Boot

PHANTOM SERIE

De Phantom voetbalschoenen zijn gebaseerd op één principe: precisie. Voor iedereen die de bal in het net wil schieten, zoals Alex Morgan, is de Phantom Venom ideaal. Schuine rubberen randen op het raakvlak geven schoten op het doel effect mee en zorgen voor precisiewerk.

Als je meer lijkt op Fran Kirby en je precisie benut om de bal te controleren, is de Phantom Vision jouw schoen. De oneffen textuur op het oppervlak van het bovenwerk maakt een ongeëvenaarde balcontrole mogelijk, terwijl de verborgen 'Ghost Lace' veters zorgen voor een strak balcontact.

Victory Pack Choose Your Nike Football Boot

TIEMPO LEGEND

De Tiempo zet de standaard voor alle Nike voetbalschoenen. Hij wordt gedragen door aanpakkers die met lef en standvastigheid hun positie in het veld innemen, zoals Julie Ertz. Een Fit-Mesh voering zorgt ervoor dat de pasvorm van de schoen behouden blijft en voorkomt te ver oprekken. Zo kun je je de volle 90 minuten maximaal geven als aanvaller, spelmaker of verdediger.