....

VERSLAAFD AAN WINNEN

Amandine Henry is fysiek, sterk en gretig. Ze is iemand die de meeste aanvallers komende zomer liever niet tegenover zich hebben. Ze kent geen angst op het veld en heeft verzorgde passes in huis. Maar haar bekende fysieke gesteldheid wordt alleen maar geëvenaard door haar vasthoudende mentaliteit en motivatie om als onderdeel van een team te spelen. Al vanaf haar jeugd heeft ze de onverzadigbare wens om het hoogste niveau te behalen en de toewijding aan haar teamleden houdt haar gefocust op de gezamenlijke doelen.

ATHLETE STORIES: AMANDINE HENRY

HAAR FILOSOFIE

"Je kunt onmogelijk alleen winnen", zegt Henry. "Onmogelijk. Ik geloof dat als je individueel goed speelt, je als team ook goed speelt." En dat is precies waar ze zich deze zomer op wil richten. Met een grenzeloze passie voor haar team en fantastisch voetenwerk wil Henry hoe dan ook succesvol zijn in haar thuisland — en op het grootste podium ter wereld.

ATHLETE STORIES: AMANDINE HENRY

DEEL JE DROOM

De droom van Amandine is om evenwicht te bevorderen in het voetbal. Geïnspireerd om groots te denken, net zoals Amandine? Wat je droom ook is, deel hem met de wereld door je eigen, gepersonaliseerde poster te maken.