....
US Women's National Team 2019

MAAK KENNIS MET HET TEAM

HET NATIONALE VROUWENELFTAL VAN DE VS

Voor het nationale vrouwenelftal van de VS gaat het om de cijfers: nul verliezen in 2018, nummer 1 van de wereld en een kans om deze zomer de tweede titel op rij te winnen. Stellen zij die vierde ster veilig en worden ze voor de tweede keer op rij kampioen? Alles is mogelijk met een team vol jong talent en internationale ervaring.

US Women's National Team 2019

BELANGRIJKSTE SPELERS

Leer deze spelers uit de VS kennen in hun strijd om geschiedenis te schrijven in Frankrijk.

US Women's National Team 2019
ALEX MORGAN

Een van de gevaarlijkste spitsen ter wereld is Alex Morgan en zij begint aan het toernooi met meer dan 100 interlandgoals op haar naam. Deze zomer heeft ze tijdens het wereldtoernooi uitstekende mogelijkheden om meer doelpunten toe te voegen aan haar palmares.

US Women's National Team 2019
MAL PUGH

Mal Pugh speelt voor het eerst op 's werelds grootste podium en vult Morgan aan met snelheid en veel vuurkracht in de fantastische aanvalslinie van de VS.

US Women's National Team 2019
TOBIN HEATH

Voor Tobin Heath is winnen op 's werelds grootste podium niet nieuw. Door de snelheid en het slimme balcontact van deze topper kunnen tegenstanders alleen maar raden waar de bal heen gaat totdat deze in het net zit.

US Women's National Team 2019

THUISSHIRT

Het USWNT borduurt voort op de fantastische instelling van het team uit 1999 en strijdt in een puur wit thuistenue met gestreepte mouwboorden als eerbewijs aan de legendarische spelers die hen voor gingen. Drie sterren staan voor de titels van 1991, 1999 en 2015, terwijl het zwarte vlak een grijze print heeft dat geïnspireerd is op de 50 staten, een symbolische knipoog naar de eeuwige steun van het land.

US Women's National Team 2019

UITSHIRT

Het uittenue van het team laat de echte Amerikaanse spirit zien met een rood shirt, blauwe sokken en overal subtiele, trotse accenten. Een abstracte Amerikaanse vlag en de drie kenmerkende sterren van het team staan samen met een graphic op de binnenkant van het shirt, waarop staat 'One nation. One Team.'

US Women's National Team 2019

DOWNLOAD DE NIKE APP VOOR ALLES WAT MET VOETBAL TE MAKEN HEEFT

Volg je favoriete teams en speelsters met de Nike app in de strijd om de wereldtitel in Frankrijk komende zomer.