....
Back To Football

HAAL DE GEAR IN HUIS

Het nieuwe seizoen komt eraan, tijd om je vaardigheden op het veld weer aan te scherpen. De eerste stap in je voorbereiding is de juiste middelen in huis halen. We hebben de juiste voetbalschoenen, tops en bottoms voor alle speelomstandigheden voor je. De essentials om op de toppen van je kunnen te presteren.

Back To Football
Back To Football

PROBEER DE GEAR UIT

Wie kent dat gevoel niet: de eerste training voor het nieuwe seizoen. De eerste stap op het veld. De eerste keer bikkelen in de voorbereiding. Ga voor gear die jouw trainingsniveau aankan. De elastische, nauwsluitende Dri-Fit Strike shorts en broek voeren vocht snel af, zodat jij je op de volgende oefening kunt concentreren. De ventilerende mesh inzetstukken in de Dri-FIT Academy tanktops en shorts zorgen voor voldoende frisse lucht en een fris, aangenaam gevoel als de trainingsintensiteit toeneemt.

Back To Football
Back To Football

BETREED ONZE BOOTROOM

Geef je vertrouwen een boost met onze nieuwste innovatieve voetbalschoenen. De Phantom is de schoen voor spelers die op zoek zijn naar uiterste precisie in hun passes en schoten. De Mercurial is voor de spelers die verdedigers een stap voor willen blijven met hun wervelende snelheid. En de Tiempo is voor de koele kikkers die hun voeten laten spreken als ze in de kleine ruimte onder druk worden gezet. Jij weet waar je goed in bent, dus kies verstandig.