....
Phantom Innovations

TWEE KANTEN VAN PRECISIE

Phantom voetbalschoenen zijn gebaseerd op één principe: precisie is macht. Of je het spel nu creëert of beëindigt, als de gaten gedicht worden en de ruimte beperkt wordt, win je de wedstrijd met nauwkeurigheid en beheersing.

Phantom Innovations
Phantom Innovations

NIKE PHANTOMVSN ELITE DF FG

CREËER HET SPEL
188,47 €

Phantom Vision spelers hebben de touch om de bal in krappe ruimtes te beheersen en de visie om alle mogelijke opties te zien. Ze domineren het balbezit en houden de wedstrijd levend met perfect getimede ballen naar de vrijstaande speler. Flyknit met microtextuur zorgt ervoor dat je passes kunt opvangen en sturen, terwijl ghost laces een glad oppervlak creëren voor nauwkeurige shots. Denk aan Kevin De Bruyne die door de verdediging breekt en op Raheem Sterling afstevent.

 

Phantom Innovations
Phantom Innovations

BEËINDIG HET SPEL

FINISH THE PLAY
174,47 €

De Phantom Venom is de schoen voor voetballers die het spel afmaken. De schoen heeft schuine raakvlakken voor extra precisie, of je nu vrij op het doel kunt schieten of de bal twee keer moet raken om hem in het net te schieten. De Venom wordt alleen gedragen door de allergretigste scoorders. Het is Alex Morgan die in de chaos van een hoekschop iets uit het niets creëert. Snel reageren, nóg sneller schieten. Dat is de stijl van Venom.