....

PHILIPPE COUTINHO

Het was altijd al zijn droom om naar Barcelona te verhuizen en Coutinho heeft er het talent voor - dankzij zijn fantastische teamgenoten en de stad zelf wordt hij steeds beter. Deze illusionist zweeft wedstrijd na wedstrijd langs de tegenspelers om het spel een andere wending te geven. Zijn verwachtingen zijn nu hoger dan ooit en hij weet dat hij dit seizoen meer dan één beker wil winnen.

SERGI ROBERTO

Sergi Roberto, een rasechte Catalaan, komt uit La Masia. Hij heeft zijn roots in dit gebied en laat zich dan ook inspireren door de stad - van Eixample tot Les Corts - en de mensen die haar tot leven brengen. Roberto beheerst vrijwel elke positie tot in de puntjes, ging van middenvelder naar vleugelverdediger, en is een echte Phantom-speler. Hij is overal op het veld, waarmee hij de tegenstanders keer op keer verrast.

DENIS SUÁREZ

De jonge middenvelder Denis Suárez sloot zich in 2013 aan bij de Blauwgrana. Dit ruwe talent had duidelijk een hoop in zijn mars. Na een paar seizoenen keert hij terug als volwaardige speler en komt hij weer naar de stad waar hij zijn sterrenloopbaan begon. Dit seizoen is hij klaar om echt volwassen te worden en zijn Phantom precisie te gebruiken om elke minuut op het veld te doen tellen.