....

UITGELICHTE PHANTOM: HARRY KANE

KANE SCOORT GOUD

Toen de beste voetballanden afgelopen zomer alles binnen hun vermogen op het veld hadden ingezet, kwam één speler als topscoorder uit de bus: Harry Kane. Als eerste Spurs-speler die in vijf opeenvolgende seizoenen meer dan 20 doelpunten scoorde (en er bovendien voor heeft gezorgd dat Engeland de beste resultaten sinds 50 jaar behaalde), komt het voor Kane allemaal neer op wat hij het beste kan doen voor zijn team: wedstrijden afmaken.

TEAM BOVEN TROFEEËN

Voor Kane gaat het team boven alles. "Een trofee voor het team is voor mij altijd belangrijker dan een gouden schoen voor mezelf", zegt hij. Maar als spits is scoren wat hij voor zijn team doet. "Goals zijn mijn taak. Ik ben een spits. Daar word ik voor betaald." En het moge duidelijk zijn dat hij van zijn werk houdt. "Bijna niets voelt beter dan een doelpunt maken... De adrenaline die je dan voelt, dat is echt fantastisch."

FOCUS OP AFMAKEN

Je wordt niet zomaar topscoorder op 's werelds grootste toernooi: je moet een obsessie hebben met afmaken. "Ik oefen graag met elke vorm van afmaken, vanuit elke mogelijke hoek, omdat je in een wedstrijd nooit weet waarmee je te maken krijgt", zegt Kane. De schuine strike blades op de wreef van de Phantom Venom maken het spel van Kane nog preciezer, ongeacht of hij een bal over een spelersmuurtje heenschiet in de beslissende fase van een wedstrijd of de bal slinks onder de keeper doorspeelt.

NIKE PHANTOMVNM ELITE FG

Voetbalschoen (stevige ondergrond)
174,47 €