....
EL CLÁSICO

ALWAYS FORWARD

Snelheid en precisie kunnen het hele spel veranderen in El Clásico. De bliksemsnelle Asensio en Dembélé gaan zij-aan-zij om een showtje weg te geven op de helft van hun tegenstanders, terwijl de zelfverzekerde Coutinho en Casemiro het middenveld domineren.

Terwijl de wereld toekijkt, houden zij het spel gaande.

EL CLÁSICO

MARCO ASENSIO

Als geboren Mercurial schiet Asensio met scherp. Hij neemt graag risico's, creëert kansen om te scoren met buitengewone versnellingen om de overwinning te behalen.

EL CLÁSICO

PHILIPPE COUTINHO

Coutinho sluipt als een illusionist op het veld langs de verdedigers om het spel in een handomdraai te veranderen. Hij is een behendige dribbelaar die bekend staat om zijn sierlijkheid in kleine ruimtes, en hij is altijd twee stappen verder dan de rest.

EL CLÁSICO

OUSMANE DEMBÉLÉ

De explosieve snelheid op het veld van deze buitenspeler vol lef wordt alleen geëvenaard door zijn halsbrekende weg naar het grootste podium van het spel. Enerverend om naar te kijken en kundig met beide voeten: Dembélé is de ultieme Mercurial speler.

EL CLÁSICO

CASEMIRO

Casemiro staat altijd op de juiste plaats en vaak overal tegelijk! Hij jaagt met precisie en beheersing op zijn tegenstanders, klaar om op elk moment het verdedigende spel om te gooien tot aanvallend spel.

EL CLÁSICO

ALWAYS FORWARD

PhantomVSN Elite DF FG
188,47 €

 

EL CLÁSICO

ALWAYS FORWARD

Mercurial Superfly 360 Elite FG
188,47 €