....
Canada Women's National Team 2019

MAAK KENNIS MET TEAM CANADA

CANADEES VROUWENELFTAL

In 2000 maakte Christine Sinclair met 16 jaar haar debuut in het Canadees vrouwenelftal. Sindsdien staat het team in de top 10 van de wereld, behaalde het twee opeenvolgende internationale ereplaatsen en won het twee continentale kampioenschappen. Met de meeste internationale doelpunten van alle actieve speelsters binnen de sport, leidt Sinclair het in 2019 ongeslagen team in de hoop deze zomer als laatste over te blijven.

Canada Women's National Team 2019

Belangrijkste speelsters

Hou deze speelsters in de gaten terwijl ze proberen hun beste klassering ooit in het toernooi te behalen.

Canada Women's National Team 2019
CHRISTINE SINCLAIR

Christine Sinclair staat op de tweede plaats wat betreft internationale doelpunten en is de meest succesvolle voetbalster in de Canadese geschiedenis. Ze hoopt haar team naar de overwinning te leiden.

Canada Women's National Team 2019
SOPHIE SCHMIDT

Sophie Schmidt is de ruggengraat van het middenveld van Canada en combineert enorme ervaring met een stalen doorzettingsvermogen. Met bijna 200 overwinningen is ze gewend om wedstrijden te winnen op het wereldpodium, maar ze is supergemotiveerd om de belangrijkste trofee van de sport in de wacht te slepen.

Canada Women's National Team 2019
JANINE BECKIE

Laat haar jeugdige leeftijd je niet misleiden als het gaat om het potentieel van Janine Beckie. Ze slaat snel toe, maakt veel doelpunten en is klaar om 90 minuten lang te knallen.

Canada Women's National Team 2019

THUISSHIRT

Het nieuwe tenue eert het land in een opvallend rode kleur die staat voor het esdoornblad, al meer dan drie eeuwen het officiële symbool van Canada. Op het tenue symboliseert het blad de combinatie van nieuwe en ervaren speelsters die vastberaden zijn om de winnende traditie van hun land voort te zetten.

Canada Women's National Team 2019

UITSHIRT

Het witte uitshirt blijft klassiek met het rode esdoornblad op de borst om het geliefde symbool van het land boven het hart te dragen.