....

Tiempo Legend VII 'Black Lux'

Sommige mensen maken graag een statement met hun schoenen. Anderen laten hun spel voor zich spreken. De Tiempo Legend VII 'Black Lux' is voorzien van gouden details op een diepzwarte ondergrond, en gemaakt voor iedereen die houdt van comfortabele, klassieke voetbalschoenen.

Designdetails

Bepaalde spelers dragen graag schoenen in opvallende kleuren. Maar in zwart ben je onvoorspelbaar en intimiderend voor je tegenstanders. Met gouden accenten op de noppen en een speciale Swoosh met slangenprint is de 'Black Lux' kleurencombinatie een ode aan de mooiste wedstrijdmomenten.

Pluspunten

  • Het hoogwaardige kangoeroeleer is nauwelijks behandeld zodat het de natuurlijke textuur, het ultrazachte gevoel en de demping kan behouden.
  • Door de voering van Fitmesh bij de neus en middenvoet blijft de pasvorm van de schoen behouden en rekt het leer niet te ver op naarmate het ouder wordt.
  • De hak en tong met Flyknit creëren een flexibele pasvorm en zorgen voor ventilatie, flexibiliteit en ondersteuning waar je die het hardst nodig hebt.
  • NikeGRIP technologie maakt gebruik van in elkaar grijpende texturen, zodat je voet niet wegglijdt in je schoen.
  • De hyperstabiele zool met Pebax®-overlay is licht en ondersteunend, en biedt een responsief gevoel.

Info

Releasedatum: februari 2019
Officiële kleuren: ZWART/METALLIC VIVID GOLD

Gripopties: FG, IC, TF
Stijlnummer: AH7238-077

TIEMPO LEGEND VII 'BLACK LUX'

Voetbalschoen (stevige ondergrond)