....

LAAT SPORT JE INSPIREREN

Fran Kirby's diepgewortelde voetballiefde heeft haar van diverse jeugdteams gebracht tot Chelsea en het Engelse nationale dameselftal. En scoren geeft haar nog net zo'n kick als vroeger.
Ze is op de top van haar kunnen en werd afgelopen jaar zelfs uitgeroepen tot een van de beste spelers ter wereld en is door PFA Players bekroond als speler van het jaar in Groot-Brittannië.

Maar haar passie voor de sport gaat verder dan goede prestaties op het veld. In de afgelopen paar jaar heeft ze veel gedaan om de volgende generatie vrouwelijke voetballers te inspireren en is ze een voorvechter geweest van meer zichtbare rolmodellen in de sport.

ATHLETE STORIES: FRAN KIRBY

HAAR FILOSOFIE

Tijdens haar voorbereiding op 's werelds grootste strijdtoneel is ze onvermoeibaar bezig zichzelf verder te verbeteren. "Ik wil zeker weten dat ik er alles aan doe om mezelf te verbeteren", zegt ze. "Zelfs als het maar een heel klein beetje of marginaal is. Ik moet zeker weten dat ik alles geef om verder te komen."

ATHLETE STORIES: FRAN KIRBY

DEEL JE DROOM

Droom je er net als Fran van om alles te winnen? Wat je droom ook is, deel hem met de wereld door je eigen, gepersonaliseerde poster te maken.