....
20190314 BLACK LUX BOOTROOM

HET BLACK LUX PACK

Bepaalde spelers dragen graag schoenen in opvallende kleuren. Maar in zwart ben je onvoorspelbaar en intimiderend voor je tegenstanders.

Met gouden accenten op de noppen en een speciale Swoosh met slangenprint is de 'Black Lux' kleurencombinatie een ode aan de mooiste wedstrijdmomenten.

20190314 BLACK LUX BOOTROOM

PHANTOM VENOM 'BLACK LUX'

Phantom Venom spelers doemen op uit het niets om de wedstrijd te beslissen met een precisieschot op het doel. Met zijn gouden details op een diepzwarte ondergrond geeft de Phantom Venom 'Black Lux' kleurencombinatie glans aan jouw wedstrijd.

20190314 BLACK LUX BOOTROOM

PHANTOM VISION 'BLACK LUX'

Phantom Vision spelers doemen op uit het niets om met hun precisie het spel te maken. Door deze diepzwarte Phantom Vision 'Black Lux' tasten je tegenstanders volledig in het duister.

20190314 BLACK LUX BOOTROOM

MERCURIAL 'BLACK LUX'

Met luxueuze gouden details op een diepzwarte ondergrond zijn de Mercurial 'Black Lux' schoenen gemaakt voor iedereen die elke wedstrijd tot leven wil brengen.

20190314 BLACK LUX BOOTROOM

TIEMPO 'BLACK LUX'

Voor iedereen die graag comfortabel wil spelen op een klassieke voetbalschoen is de premium leren Tiempo Legend VII 'Black Lux' de aangewezen keuze.