....
2018/19 Inter Milan Stadium Home Kit
2018/19 Inter Milan Stadium Home Kit
2018/19 Inter Milan Stadium Home Kit
2018/19 Inter Milan Stadium Home Kit
2018/19 Inter Milan Stadium Home Kit

DESIGNDETAILS

In het seizoen 2018-2019 zijn FC Internazionale en Nike 20 jaar partners. Gedurende deze periode heeft de club vijf landstitels gewonnen, vier landelijke bekers, een Europese beker en een wereldbeker voor clubs. Het nieuwe thuisshirt van Inter bouwt voort op deze successen met een combinatie van twee favoriete elementen van fans: de brede zwarte en blauwe strepen en de gouden Swoosh van het eerste Nike tenue uit 1998-1999. Het vervormeffect is afkomstig van het immens populaire tenue uit 2010/11, dat het team droeg als regerend kampioen van Italië en Europa. Fans hopen dat dit nieuwe shirt het team tot nieuwe successen zal inspireren.

2018/19 Inter Milan Stadium Home Kit

CLUBGESCHIEDENIS

De Biscione-slang was ooit het embleem van het huis van Visconti en is een Milanees icoon geworden. Inter Milan heeft het symbool overgenomen vanwege de blauwe slang en de kracht waar die voor staat. De club gebruikte het ook in zijn eerste emblemen. "We noemen de club Internazionale, want wij zijn broeders van de wereld." Die woorden sprak oprichter Giorgio Muggiani op de vooravond van de oprichting van de club in 1908. Ze vormden de inspiratie voor een van de meest getalenteerde clubs in het Italiaanse en Europese voetbal.

Met 18 titels in de Serie A, waarvan vijf achter elkaar, en de beroemde 'treble' in het seizoen van 2009/10 heeft de club zijn plek in de top van het Italiaanse en Europese voetbal meer dan gerechtvaardigd. Van Ronaldo tot Icardi, Internazionale's oorspronkelijke visie heeft de club een gevreesde tegenstander op het veld gemaakt.

Opgericht: 1908

Bijnamen: Nerazzurri (De Zwart-Blauwen), La Beneamata (De Gekoesterde)

Stadion: San Siro, Milaan, Italië

2018/19 Inter Milan Stadium Home Kit

PLUSPUNTEN

  • Dri-FIT materiaal houdt je droog en comfortabel
  • Ademend Dri-FIT materiaal voor optimale ventilatie
  • Raglanmouwen en inzetstukken aan de zijkant voor bewegingsvrijheid
  • Geribde boord voor een goede, comfortabele pasvorm
  • Replicadesign en teamdetails om je clubtrots te laten zien