5 Nike cadeaus voor triatleten

Koopgids

Van hardlooptops tot zwembrillen, hier vind je Nike's beste cadeautips voor triatleten.

Laatste update: 19 december 2022
Leestijd: 4 min.
De beste cadeaus van Nike voor triatleten

Het lijkt misschien makkelijk om een cadeau uit te zoeken voor een triatleet. Je kunt namelijk kiezen uit gear en gadgets voor drie sporten. Maar de vraag is: waar begin je? Vergeet alle stress en het onderzoeken van de diverse gear en materialen voor hardlopen, fietsen en zwemmen. Bekijk gewoon deze gids met de beste cadeaus van Nike voor triatleten.

De 5 beste cadeaus voor triatleten

1. Nike tops met lange mouwen

De triatleet in jouw leven zal een extra laagje voor tijdens frissere trainingen zeker waarderen, en er zijn verschillende opties in de Nike Therma-FIT collectie die de drager lekker warm zullen houden. Nike Therma-Fit technologie is ontworpen om je warm te houden en voert zweet af. Verder stoot het ook water, regen en sneeuw af.

Als de persoon in jouw leven liever geen handschoenen draagt tijdens runs of fietsritten buiten, vallen shirts met lange mouwen zeker in de smaak. Denk aan de Nike Therma-FIT Repel Element hardlooptop met korte rits en duimgaten. Deze top heeft een wantensysteem dat je op drie manieren kunt dragen. De drager kan zowel beide handpalmen en vingers als alleen de handpalmen bedekken tijdens de training.

2. Nike drinkvest, -riemen en -flessen

Als de triatleet in jouw leven graag halve of hele triatlons doet, zullen er zeker lange runs, fietsritten en zwemtochten als training aan voorafgaan. Voor stevige runs en fietsritten is een betrouwbaar drinkvest en -flesje of betrouwbare drinkriem van essentieel belang. In een hardloopvest, zoals de Nike Kiger 4.0, kun je zowel water als snacks kwijt. Dit pack is uitgerust met ruimte voor een waterzak van 1,5 liter, twee waterfleshouders en drie extra zakken voor snacks en andere persoonlijke essentials.

Zowel de mannelijke als de vrouwelijke varianten hebben aanpasbare schouder-, borst- en zijbandjes waarmee je de pasvorm kan aanpassen.

3. Nike leggings en tights

Op sommige dagen kan het een uitdaging zijn om tijd voor trainingssessies met zonlicht in te plannen. Overweeg de triatleet in jouw leven te ondersteunen door haar de Nike Run Fast Division Running leggings met reflecterend design voor dames cadeau te doen.

Zowel de zwarte als indigo-editie van deze leggings zijn gemaakt met opvallende, reflecterende verfspetters, zodat elke atleet zichtbaar blijft op straat. In het algemeen kies je voor een legging met Nike Dri-FIT technologie, omdat die de drager droog houdt tijdens trainingen.

(Gerelateerd: De beste hardloopgear van Nike met reflecterend design)

Voor atleten die graag hardlooptights voor mannen dragen tijdens het trainen, ofwel op zich of onder shorts, kun je overwegen de Nike Dri-FIT ADV AeroSwift tights te kopen. De tights zijn gemaakt van Dri-FIT ADV technologie, die stretchend materiaal combineert met innovatief garen, zodat de tights zweetafvoerend, licht en soepel zijn.

De tights zijn voorzien van reflecterende designdetails waardoor je goed zichtbaar bent, en hebben een achterzak in het midden die groot genoeg is voor je telefoon. Er zijn ook vier extra zakken rond de taille voor andere essentials, zoals gelletjes, sleutels en pasjes.

4. Nike zweetafvoerende petten

Tijdens de trail of op de baan kunnen triatleten voordeel hebben bij een ventilerende pet die de zon uit hun ogen houdt en zweet afvoert van hun voorhoofd. De Nike Dri-FIT Aerobill Featherlight pet is gemaakt van ventilerende Dri-FIT technologie en zal goed voor je zorgen.

De pet heeft een aanpasbaar randje aan de achterkant, zodat de drager hem goed kan personaliseren. Er is ook een opening in de pet. Hierdoor kunnen atleten met lang haar hun haar in een staart dragen.

5. Nike zwembrillen

Iedere triatleet heeft een goede zwembril nodig tijdens trainingen en races. Geef een zwembril cadeau die past bij veel verschillende gezichtsvormen, zoals de Nike Vapor Photochromic zwembril.

Deze zwembril heeft hele heldere lenzen, zodat de atleet het zwembad, de oceaan of de bodem van het meer goed kan zien. De lenzen worden ook automatisch donker als reactie op zonlicht, zodat ze zelfs goede zichtbaarheid bieden op dagen met felle zon.

(Gerelateerd: Leer sneller zwemmen met deze tips van coaches)

Tekst: Gabrielle Kassel

Voor het eerst gepubliceerd: 19 december 2022

Gerelateerde verhalen

De beste Nike sportkleding voor de winter

Koopgids

Wat te dragen voor outdoor work-outs in de winter

Shop nu Nike's beste hardloopgear voor in de winter

Koopgids

Shop nu Nike's beste hardloopgear voor in de winter

Vijf roze leggings van Nike voor iedere work-out

Koopgids

Roze Nike leggings die geschikt zijn voor iedere work-out

De beste Nike leggings voor ondersteuning en compressie

Koopgids

De beste Nike leggings voor ondersteuning en compressie

Trainen voor een triatlon, met deze tips van coaches

Sporten en activiteiten

Train voor een triatlon met deze tips van coaches